COMUNICAT IICCMER

Schimbare în conducerea IICCMER
 
Adrian Cioflâncă, director al Departamentului „Societate, Economie și Instituții” din cadrul IICCMER, a fost desemnat, prin votul Parlamentului României, în poziția de membru al Colegiului Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității. Ca urmare, Adrian Cioflâncă se desparte de IICCMER, după doi ani în care a fost implicat în numeroase proiecte ale institutului: Anuarul în limba română, conferințe naționale și internaționale, proiecte privind istoria instituțională a sistemului represiv, arheologia contemporană, inițiative legislative, sondajele de opinie privind memoria comunismului, completările la sesizările penale etc.
 
Preşedintele Consiliului Ştiinţific şi Comitetul Director al IICCMER îi mulţumesc d-lui Adrian Cioflâncă pentru activitatea sa, stabilind totodată să păstreze colaborarea pe câteva proiecte editoriale (coordonarea numărului următor al Anuarului și a unor volume aflate în curs de finalizare cât și continuarea proiectului de arheologie contemporană).
 
La recomandarea Președintelui Consiliului Științific, noul director al Departamentului „Societate, Economie și Instituții” va fi Dr. Marius Stan, expert în cadrul IICCMER și redactor șef al anuarului internațional al institutului, History of Communism in Europe.
 
Semnează în numele conducerii IICCMER,
Prof. univ. Ioan Stanomir

Comentarii

Postări populare